“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Az Újjászületés
Tip: Brosuri

„Egy ország/ország arany utcákkal”, ahol nincsenek könnyek, nincs szenvedés és nincs halál. Egy ilyen hely sokak érdeklődését felkeltheti. Hisszük, hogy ha lenne rá lehetőség, senki sem utasítaná vissza a jobb, halál nélküli élet lehetőségét. (…és letöröl minden könnyet a szemükről, és a halál nem lesz többé. Nem lesz többé gyász, sem sírás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az előbbiek elmúltak. Jelenések 21:4; Minden kapu egy-egy gyöngyből volt. A város utcája tiszta arany volt. Jelenések 21:21).

Azonban ezeken az „arany utcákon” kívül vannak spirituális aspektusok is ebben a Királyságban, amelyeket az emberi elme nehezen ért meg és nehezen regisztrál. A legtöbb kedvesünk számára ezek a dolgok puszta képtelenségek. (…a természetes ember nem fogadja be az Isten Lelkének dolgait, mert azok bolondságok számára. 1 Korinthus 2:14)

Ezek a dolgok felforgatják életünk értékrendjét, mivel összeegyeztethetetlenek azokkal a dolgokkal, amelyeket e világból tanultunk. Ezen okok miatt „Isten országa” legtöbbünk számára rejtély marad. (Amit a szem nem látott, a fül nem hallott, és az emberi szívbe sem hatolt be, azok azok a dolgok, amelyeket Isten készített… 1 Korinthus 2:9)

Isten Fia azt mondta, hogy ne csak Isten országát keressük, hanem „az Ő igazságát” is, ami azt jelenti, hogy Isten országa sokkal több, mint egy kényelemmel teli hely. (Keressétek először Isten országát és az ő igazságát. Máté 5:48).

Sokan közülünk meg akarnak üdvözülni, hogy a Mennyország részesei legyünk, és ne a Pokolé – de ennek az Országnak az igazságosságát vagy tökéletességét elérni nem olyan könnyű; ehhez sok olyan dologról kell lemondanunk, ami eddig az életmódunk volt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)