“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Vai de cel prin care vine prilejul de păcătuire

Unul din lucrurile care sunt foarte grave în ochii lui Dumnezeu este prilejul de păcătuire pe care putem să-l aducem persoanei de lângă noi. Domnul Isus ne avertizează că mai bine ar fi pentru noi să ni se lege un pietroi de gât și să fim aruncați în mare, atât de grav este.

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la acest subiect atât de neglijat de cei mai mulți dintre noi.

Vei putea auzi prin intermediul acestui mesaj ce învăță Domnul Isus cu privire la acest subiect, lucruri necunoscute de cel mai mulți dintre noi.


Isus a zis ucenicilor Săi: „Este cu neputinţă să nu vină prilejuri de păcătuire; dar vai de acela prin care vin! Ar fi mai de folos pentru el să i se lege o piatră de moară de gât, şi să fie aruncat în mare, decât să facă pe unul din aceşti micuţi să păcătuiască. (Luca 17:1); Vai de lume, din pricina prilejurilor de păcătuire! Fiindcă nu se poate să nu vină prilejuri de păcătuire; dar vai de omul acela prin care vine prilejul de păcătuire! (Matei 18:7)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)