“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Vă rătăciți pentru că nu cunoașteți Scripturile

Lipsa de cunoștință a scripturilor este unul din lucrurile care îl țin pe om pe o cale greșită. Am fost învățați că trebuie să citim biblia zilnic și mulți am primit un calendar de citire a bibliei într-un an. Este suficient să citim sau trebuie să o și cercetăm? Domnul Isus ne avertizează că ne rătăcim dacă nu cunoaștem scripturile. (Vă rătăciți! Pentru că nu cunoașteți Scripturile. Matei 22:29)

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la cercetarea Cuvântului lui dumnezeu care ne dă înțelepciune, ne mustră… pentru ca omul să fie desăvârșit.

Vei putea auzi prin intermediul acestui mesaj ce învăță Domnul Isus cu privire la acest subiect, lucruri necunoscute de cel mai mulți dintre noi.


Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit şi cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)