“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Umblați după lucrurile de sus…

Ne-ar place să credem că Împărăția Cerurilor este doar un loc de desfătare, un loc de bucurie, un loc în care vrem să mergem cu toții dar nu ne gândim prea mult la relațiile care sunt stabilite între cetățenii Împărăției, între fii și Tatăl.

Unul din lucrurile importante din Împărăția lui Dumnezeu este relația dintre Tată și Fiu, aceasta relație se găsește numai în Împărăția lui Dumnezeu și această relație trebuie să fie și între noi și Tatăl.

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la ”viața din Împărăția lui Dumnezeu, lucru necunoscut de cel mai mulți dintre noi.


Să aveți în voi gândul acesta care era și în Hristos Isus el măcar că avea chipul lui Dumnezeu totuși n-a crezut ca un lucru de apucat să fie deopotrivă cu Dumnezeu ci s-a dezbrăcat pe sine însuși și a luat un chip de rob făcându-se asemenea oamenilor la înfățișare a fost găsit ca un om s-a smerit și s-a făcut ascultător până la moarte și încă moarte de cruce” (Filipeni 2:5-8)

”Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.” (Matei 6:33)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)