“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Totul este o deșertăciune, o goană după vânt

O, deșertăciunea deșertăciunilor, zice Eclesiastul. O deșertăciunea deșertăciunilor. Totul este deșertăciune. Ce folos are omul din toată truda pe care o dă sub soare? Un neam trece, altul vine si pământul rămâne veșnic în picioare. Soarele răsare, apune și aleargă spre locul de unde răsare din nou.

Parca acum eram copil. Parcă acum mă jucam în nisip cu jucării. Nu știu cât vă aduceți aminte de tinerețea voastră. Totul s-a dus și parcă nu mai e mult până la plecarea de pe pământ. Mai sunt cinci, zece, cincisprezece ani și vedem cum trec zilele și lunile, și săptămânile, și anii. Si vedem ca totul este o mare deșertăciune. Când plecam de pe pământ, plecam cu mâinile goale și astfel ne arată Dumnezeu că totul a fost o deșertăciune.

Cine este atent observă că singurul lucru care contează este viața trăită cu Dumnezeu. Aceasta este singurul lucru care nu este deșertăciune…

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la viața aceasta scurtă.


Am zis inimii mele: „Haide! vreau să te încerc cu veselie, şi gustă fericirea.” Dar iată că şi aceasta este o deşertăciune. Am zis râsului: „Eşti o nebunie!” şi veseliei: „Ce te înşeli degeaba?” (Eccleziastul 2:1-2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)