“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Taina Bisericii, mădularele se îngrijesc unele de altele

Adunarea care nu îl are cap pe Hristos, este structurată și organizată în  așa fel încât cere membrilor ei doar prezența la închinare de 2-3 ori pe săptămână. Astfel marea majoritate a membrilor au doar slujba de consumatori de programe religioase. În aceste adunări se manifestă fenomenul de turmă risipită, unde se regăsesc multe suflete de care nu are grijă nimeni, cărora nu le cere socoteală nimeni, unde supunerea, mustrarea și disciplinarea sunt nepracticate.

În Trupul lui Hristos, mădularele se îngrijesc unele de altele. Biserica lui Hristos este structurată ca o Familie, cu prunci, copii, părinți, unde trăim unii pentru alții și creștem ca să fim asemenea Domnului, în chip desăvârșit una. (Vă scriu, părinţilor, fiindcă aţi cunoscut pe Cel ce este de la început. Vă scriu, tinerilor, fiindcă aţi biruit pe cel rău. V-am scris, copilaşilor, fiindcă aţi cunoscut pe Tatăl. 1 Ioan 2:13)

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la rolul mădularelor în trupul lui Hristos.


Dumnezeu a întocmit trupul…. ca să nu fie nici o dezbinare în trup: ci mădularele să îngrijească deopotrivă unele de altele. Şi dacă sufere un mădular, toate mădularele suferă împreună cu el; (1 Corinteni 12:24)

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10:00 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII


Copyright ©  CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)