“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Schimbați din frumusețe în frumusețe după Chipul Domnului

Ce ne poate determina să ne dorim să fim așa cum este El? Putem observa ușor că doar un singur lucru ne poate determina să ne dorim să fim ca El și acesta este frumusețea inimii lui Dumnezeu. Numai dacă El este pentru noi cel mai frumos, numai așa ne vom dori să fim ucenicii lui cu scopul este de a-l copia în toate lucrurile.

De aceea primul pas pe care în dragostea Lui, Dumnezeu îl face pentru noi, este să trimită pe cineva la noi să ne vorbească despre despre El, să ne arate care sunt trăsăturile inimii Lui, care să ne descrie chipul lui Dumnezeu, pe Fiul Lui, să ni se arate cât de frumos este El.

Domnul Isus spune foarte clar că nimeni nu poate veni la El dacă nu este atras de frumusețea lui Dumnezeu. (Nimeni nu poate veni la Mine, dacă nu-l atrage Tatăl. Ioan 6:44)

Dacă am fost chemați doar la credința pasivă în jertfa Lui ca să fim mântuiți prin har, pentru a nu ajunge în iad, fără să ni se arate frumusețea Domnului și să ni se spună că scopul Lui este să fim cum este El, trebuie să fim atenți că nu a început nimic.

Dacă nu vom fi atrași de frumusețea Domnului, nu ne vom dori să avem chipul Lui, nu vom dori să ne asemănăm cu El. Numai dacă îl vom găsi ca fiind cel mai frumos dintre tot ce poate să fie pe pământ, numai atunci se va declanșa în noi această dorință de a fi cum este El. Nu putem să venim ca ucenici să învățăm de la El pentru a avea chipul Lui, dacă nu ne atrage El și învățătura Lui. Pentru aceasta Domnul Isus atrage prin Cuvântul Lui la El pe toți oamenii. (Și după ce voi fi înălțat de pe pământ, voi atrage la Mine pe toți oamenii. Ioan 12:32)

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la această schimbare care trebuie să aibă loc cu fiecare om care este născut din Dumnezeu, lucru necunoscut de cei mai mulți dintre noi.


Noi toţi privim cu faţa descoperită, ca într-o oglindă, slava Domnului, şi Suntem schimbaţi în acelaşi chip al Lui, din slavă în slavă, prin Duhul Domnului. (2 Corinteni 3:18)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)