“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Să nu vă potriviți chipului veacului acestuia

Poate fiecare dintre noi ne întrebăm ce vrea să ne spună Cuvântul lui Dumnezeu când ne spune: ”să nu ne potrivim chipului veacului acestuia”. Unul din lucrurile veacului acestuia este egalitatea dintre femeie și bărbat. Observăm că este un lucru tot mai demodat să vorbim astăzi de supunerea femeii față de bărbat așa cum spune Scriptura. (Şi după cum Biserica este supusă lui Hristos, tot aşa şi nevestele să fie supuse bărbaţilor lor în toate lucrurile. Efeseni 5:24)

Un alt lucru pe care îl întâlnim astăzi și este potrivit veacului acestuia este educarea copiilor după standardele păgâne… (S-au amestecat cu neamurile, şi au învăţat faptele lor, au slujit idolilor lor, care au fost o cursă pentru ei. Şi-au jertfit fiii şi fiicele la idoli, au vărsat sânge nevinovat, sângele fiilor şi fiicelor lor pe care i-au jertfit idolilor din Canaan, şi ţara a fost spurcată astfel prin omoruri. Psalmi 106:35-38)

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la aceste două subiecte și urmările nesupunerii față de Cuvântul lui Dumnezeu, păcat care este nebăgat în seamă de cei mai mulți dintre noi.


Nevestelor, fiţi supuse bărbaţilor voştri ca Domnului; (Efeseni 5:22); Femeile… supuse bărbaţilor lor, ca să nu se vorbească de rău Cuvântul lui Dumnezeu. (Tit 2:5); Femeia să înveţe în tăcere, cu toată supunerea. Femeii nu-i dau voie să înveţe pe alţii, nici să se ridice mai presus de bărbat, ci să stea în tăcere.; Femeia să înveţe în tăcere, cu toată supunerea. Femeii nu-i dau voie să înveţe pe alţii, nici să se ridice mai presus de bărbat, ci să stea în tăcere. 1 Timotei 2:11-12)

S-au amestecat cu neamurile, şi au învăţat faptele lor, au slujit idolilor lor, care au fost o cursă pentru ei. Şi-au jertfit fiii şi fiicele la idoli, au vărsat sânge nevinovat, sângele fiilor şi fiicelor lor pe care i-au jertfit idolilor din Canaan, şi ţara a fost spurcată astfel prin omoruri. (Psalmi 106:35-38)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10:00 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII


Copyright ©  CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)