“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Să nu treceți peste ce este scris

Poate fiecare dintre noi ne întrebăm ce vrea să ne spună Cuvântul lui Dumnezeu când ne poruncește să nu trecem peste ce este scris. Domnul Isus, măcar că avea chipul lui Dumnezeu nu a crezut de apucat să se facă deopotrivă cu Dumnezeu. S-a făcut rob ascultător și nu a făcut nimic de la El însuși.

El nu a trecut peste ce este scris, aceasta a fost arma cu care a învins când a fost ispitit de Satan în pustie. Ce înseamnă acest lucru? În relația mea cu cerul, trebuie să mă raportez și eu la Dumnezeu cum s-a raportat Domnul Isus? Trebuie să mă fac și eu rob cum s-a făcut Domnul Isus și să mă lepăd și eu de mine însumi și să nu trec peste ce este scris?

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la la această învățătură esențială.


Fraţilor, pentru voi am spus aceste lucruri, în icoană de vorbire, cu privire la mine şi la Apollo, ca prin noi înşine, să învăţaţi să nu treceţi peste „ce este scris” (1 Corinteni 4:6)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)