“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Să aveți în voi gândul acesta care era și în Hristos

Ce gând era în Hristos? El măcar că avea chipul lui Dumnezeu nu a crezut ca un lucru de apucat să se facă deopotrivă cu Dumnezeu. Avem și noi gândul acesta? El s-a lepădat de El însuși, și a luat chip de rob și s-a făcut ascultător până la moarte.

În relația Lui cu Tatăl, adevăratul Isus s-a lepădat de El însuși, a fost smerit, s-a făcut rob ascultător până la moarte, a fost evlavios, la iubit pe Tatăl ceresc din toată inima Lui.

Aceste aspecte din viața Domnului nu sunt băgate în seamă de cei mai mulți pentru că nu au înțeles că trebuie să trăiască ca El. Aceste lucruri dacă le vom aplica în viața noastră, vor aduce o schimbare radicală a vieții.

În aceste lucruri ne cheamă să trăim și noi cum a trăit El pentru că în felul acesta va lua chip Hristos în noi. Aceste lucruri ne vor conduce la îndelungă răbdare, bunătate, dragoste, milă…

Să ne punem întrebarea: Câți dintre noi apreciem atât de mult felul cum a trăit Domnul Isus în ascultare de Tatăl ceresc și să ne dorim să trăim și noi la fel? Câ-ți îL iubim pentru faptul că ne spune că trebuie și noi să trăim ca El în ascultare deplină de Tatăl? Cuvântul Scripturii îl descrie că a fost într-o dependență totală de Tatăl ceresc. Câți dintre noi trăiesc așa sau măcar își doresc să trăiască așa?

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la rolul uceniciei în procesul mântuirii, lucru nesocotit de cel mai mulți dintre noi.


(El, cu toate că avea chipul lui Dumnezeu, totuşi n-a crezut ca un lucru de apucat să fie deopotrivă cu Dumnezeu, ci S-a desbrăcat pe sine însuşi şi a luat un chip de rob, făcându-Se asemenea oamenilor. La înfăţişare a fost găsit ca un om, S-a smerit şi S-a făcut ascultător până la moarte. Filipeni 2:6-8)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10:00 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII


Vizionări pagini site

hit counter

Copyright ©  CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)