“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Rolul Duhului în viața noastră, Botezul cu Duhul Sfânt

Mulți dintre noi ne întrebăm ce rol are Duhul Sfânt în viața noastră. Îi simțim prezența în vreun fel? Numai cei care stăruiesc în rugăciuni lungi (repetând aceleași cuvinte- slavă, sânge) și ajung să vorbească în limbi sunt botezați cu Duhul Sfânt și îi simt prezența? Ioan botezătorul când afirmă că vor fi botezați de Domnul Isus cu Duhul Sfânt și cu foc se referă la toți cei ce se vor naște din nou sau era vorba doar de o categorie specială? (Marcu 1:8  Eu, da, v-am botezat cu apă; dar El vă va boteza cu Duhul Sfânt.”) Minte Dumnezeu când spune în 1 Corinteni 12:13 că sunt botezați cu Duhul Sfânt toți cei născuți din Dumnezeu? ”Noi toţi, în adevăr, am fost botezaţi de un singur Duh ca să alcătuim un singur trup. (1 Corinteni 12:13)”

Ascultă această predică care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la această învățătură a Domnului. Acest mesaj urmărește să te ajute să înțelegi care este rolul Duhului în viața noastră.


Căci Domnul este Duhul; şi unde este Duhul Domnului, acolo este slobozenia. Noi toţi privim cu faţa descoperită, ca într-o oglindă, slava Domnului, şi Suntem schimbaţi în acelaşi chip al Lui, din slavă în slavă, prin Duhul Domnului. (2 Corinteni 3:17)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)