“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Înfrânarea poftelor

M-am gândit să vorbim despre înfrânare, care este roada Duhului. O roadă care este poate cea mai neglijată astăzi, dar foarte importantă în planul de mântuire al lui Dumnezeu.

Cuvântul Scripturii ne spune la Galateni capitolul 5, versetul 22:  ”Roada Duhului, dimpotrivă, este dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege. Cei ce sunt ai lui Hristos Isus și au răstignit firea pământească împreună cu patimile și poftele ei.” Amin.

Roada muncii Duhului Sfânt cu omul este înfrânarea poftelor. Nu ne naștem cu ea, n-o avem, de aceea trebuie s-o învățăm de la Domnul Isus și să trăim cum a trăit El.

Am fost ieri într-o călătorie și venind din Ploiești pe DN1 la trecerile de pietoni trebuie să reduci viteza de la 70, la 50 și apoi la 30. Dacă la aceste treceri de pietoni nu înfrânam mașina, încălcam legea circulației. Cuvântul scripturii ne spune că înfrânarea este o roadă a lucrării Duhului Sfânt. Înfrânare, înseamnă stăpânire de sine, reținere, înseamnă cumpătare și abținere. Firea pământească trebuie ținută răstignită de cei ce sunt ai lui Hristos.

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la înfrânarea poftelor. Înfrânarea poftelor este esențială în planul de mântuire, dar care care nesocotită de cel mai mulți dintre noi.


(Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia, blândeţa, înfrînarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege. Galateni 5:22-23; Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţămitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrînaţi, neîmblînziţi, neiubitori de bine, vânzători, obraznici, îngîmfaţi; iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu; având doar o formă de evlavie, dar tăgăduindu-i puterea. Depărtează-te de oamenii aceştia. 2 Timotei 3:1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10:00 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII


Copyright ©  CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)