“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Odată venită lumina în lume, oamenii au iubit mai mult întunericul

Oamenii au redus mântuirea doar la iertarea păcatelor și se opresc aici. Dar Dumnezeu are în planul Lui, mult mai mult decât iertarea păcatelor. Este nevoie și de iertarea păcatelor, pentru că ne aflăm în lumea aceasta plină de păcat. Am fost cu toții păcătoși, nu meritam nimic decât moartea și totuși în dragostea Lui, El ne-a curățat de păcate.

Însă planul Lui nu se oprește la iertarea de păcate, planul Lui urmărește transformarea după chipul și asemănarea lui. Este un plan mult mai măreț și este o chemare mult mai înaltă.

Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este: Cum lucrează Dumnezeu pentru a-și împlini acest plan de transformare?

Pentru a-și împlini acest plan, Dumnezeu a găsit cu cale să ne atragă la El. Este singura metodă care are ca rezultat schimbarea omului după chipul lui Hristos.

Când suntem chemați numai la iertarea păcatelor, la o mântuire ieftină, să fim mântuiți prin iertarea de păcate, e mai puțin important cum arată Dumnezeu, dar când suntem chemați să fim ca El, asemenea chipului Fiului Său, trebuie să știm cum arată ca să ne modelăm după cum este El.

Trebuie să știm cum arată și ce trebuie să facem ca să ajungem să fim ca el. La aceasta suntem chemați cu toții.

Domnul Isus a împlinit voia Tatălui ceresc, care voiește ca toți oamenii să fie mântuiți. Domnul Isus, spune că după ce pleacă de pe pământ, va atrage la El pe toți oamenii.

Citim în Ioan, capitolul 6, versetul 44: ”Nimeni nu poate veni la mine dacă nu-l atrage Tatăl care m-a trimis și eu îl voi învia în ziua de apoi.” Amin.

Domnul Isus ne atrage la El cu frumusețea Lui, și a Împărăției cerești, nu ne poate atrage cu altceva. Domnul Isus nu ne poate atrage la El cu altceva decât cu frumusețea caracterului Lui. Dar foarte puțini sunt cei care se lasă atrași de ce nu izbește ochii.

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la chemarea de a fi asemenea Lui.


”Odată venită lumina în lume, oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele. Căci oricine face răul urăște lumina și nu vine la lumină ca să nu i se vădească faptele. Dar cine lucrează după adevăr vine la lumină pentru ca să i se arate faptele, fiindcă sunt făcute în Dumnezeu.” (Ioan 3:19)

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)