“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Predestinare – Liberul arbitru

Astăzi sunt multe interpretări privind prealegerea lui Dumnezeu. Fiecare dintre noi ne întrebăm ce vrea să ne spună Domnul Isus când afirmă: ”Nu voi M-aţi ales pe Mine, ci Eu v-am ales pe voi” Este aceasta o prealegere, o predestinare?

Ascultă această predică care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la această învățătură a Domnului Isus. Acest mesaj urmărește firul istoriei biblice în privința prealegerii lui Dumnezeu.


În El, Dumnezeu ne-a ales înainte de întemeierea lumii, ca să fim sfinţi şi fără prihană înaintea Lui, după ce, în dragostea Lui, ne-a rânduit mai dinainte să fim înfiaţi prin Isus Hristos, după buna plăcere a voii Sale. (Efeseni 1:4)

Un răspuns

  1. Mă bucur că am ascultat un astfel de mesaj.
    Cred că textul din Romani 11-32, face referire la scena din Geneza în care Dumnezeu așează paznici la intrarea în Grădină, pentru a bloca accesul celor doi la pomul vieții ( pentru a nu trăi veșnic în starea de neascultare), închizându-i astfel pe toți oamenii în neascultare tocmai pentru ca planul în Domnul Isus să se deruleze și ca urmare Îndurarea Lui să fie manifestată în acest fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10:00 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII


Copyright ©  CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)