“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Nu vă înșelați! Credința mentală este pasivă; e moartă și nu mântuiește

Auzim tot mai des: Crede că Dumnezeu există, crede în jertfa Domnului Isus, crede că Domnul Isus a murit și a înviat pentru păcatele tale și ești mântuit. Această credință pasivă a minții este suficientă pentru mântuirea sufletului? Sfânta Scriptură ne spune că această credință o au și dracii. Cât de diferită trebuie să fie credința vie, activă, care mântuiește de credința moartă pe care o au și dracii! Poate fiecare dintre noi ne întrebăm ce vrea să ne spună Cuvântul lui Dumnezeu când ne vorbește despre credință. Are credința două componente, una pasivă și una activă? Sunt necesare amândouă componentele pentru mântuire?

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la credința vie, plăcută lui Dumnezeu.


Tu crezi că Dumnezeu este unul, şi bine faci; dar şi dracii cred… şi se înfioară! Vrei, deci, să înţelegi, om nesocotit, că credinţa fără fapte este zădarnică? (Iacov 2:19-20)

2 răspunsuri

  1. Binecuvântat fie Domnul Isus pentru favorul ce ni-l dă ca să ne atenționeze pentru a înțelege pe deplin darul credinței, care se concretizează prin fapte. Slăvit fie El, că are
    grijă de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10:00 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII


Vizionări pagini site

hit counter

Copyright ©  CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)