“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Nimeni nu poate veni la Mine dacă nu-l atrage Tatăl

Poate fiecare dintre noi ne întrebăm de ce trebuie să-l iubim pe Dumnezeu din toată inima, din tot sufletul și din tot cugetul? De ce este aceasta cea mai mare poruncă dată de Dumnezeu omului? Putem să-l iubim din toată inima dacă nu suntem atrași de frumusețea lui Dumnezeu? Putem să venim la Domnul Isus dacă nu suntem atrași de Dumnezeu? Cu ce ne atrage Dumnezeu?

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la această învățătură atât de însemnată a Domnului Isus.


Nimeni nu poate veni la Mine, dacă nu-l atrage Tatăl, care M-a trimis; şi Eu îl voi învia în ziua de apoi. (Ioan 6:44);  Şi după ce voi fi înălţat de pe pământ, voi atrage la Mine pe toţi oamenii.” (Ioan 12:32)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)