“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Nu puteți sluji lui Dumnezeu și lui Mamona

Poate și tu te întrebi dacă poți sluji lui Dumnezeu și lui Mamona. Mulți în ziua de astăzi spun că acest lucru este posibil. Domnul Isus ne dă învățătură foarte clară cu privire la acumularea lucrurilor de pe pământ, unde sunt prinși toți oamenii, fie sărac, fie bogat. El ne spune foarte limpede că nimeni nu poate sluji la doi stăpâni, căci vom iubi pe unul și vom urî pe celălalt. Să ne întrebăm ce se întâmplă dacă umblăm după aceste lucruri, ne despart ele de Dumnezeu?

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la acumularea lucrurilor de pe pământ.


Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul şi va iubi pe celalt; sau va ţine la unul, şi va nesocoti pe celalt: Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona. (Matei 6:24)

Cine nu este cu Mine, este împotriva Mea, şi cine nu strânge cu Mine, risipeşte. (Matei 12:30)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)