“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Nevoiţi-vă să intraţi pe uşa cea strâmtă…

De ce trebuie ca omul să se anevoiască să intre pe această poartă strâmtă? Cât este de strâmtă poarta și cât de îngustă este calea? Acestea sunt întrebările pe care fiecare om ar trebui să și le pună. Majoritatea dintre noi ne gândim că este o cale puțin mai diferită de calea largă a lumii și ne mulțumim cu atât și pentru mulți dintre noi multe din lucrurile lumii rămân în viața lor. (Iată câteva exemple: plăcerea pe care o oferă televizorul, internetul cu facebook, youtube…, mersul la mare, munca la negru și multe altele.)

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la ”Calea îngustă” și rolul acesteia în procesul mântuirii, lucru necunoscut de cel mai mulți dintre noi.


Intraţi pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, şi mulţi Sunt cei ce intră pe ea. Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă, şi puţini sunt cei ce o află. (Matei 7:13 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10:00 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII


Copyright ©  CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)