“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Mare este taina evlaviei

Poate până azi nu ai avut, dealtfel ca mulți alții nici un gând în privința evlaviei. Ce este evlavia? Ești evlavios dacă ești mai liniștit, mai smerit, mai serios pe calea lui Dumnezeu? De ce Sfânta Scriptură spune că Domnul Isus a fost ascultat de Tatăl din pricina evlaviei? Cum putem defini evlavia care a avut-o Domnul Isus?

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la taina evlaviei și rolul acesteia în procesul mântuirii, lucru nesocotit de cel mai mulți dintre noi.


Şi fără îndoială, mare este taina evlaviei… (1 Timotei 3:16) Dacă învaţă cineva pe oameni învăţătură deosebită, şi nu se ţine de cuvintele sănătoase ale Domnului nostru Isus Hristos şi de învăţătura care duce la evlavie, este plin de mândrie, şi nu ştie nimic: ba încă are boala cercetărilor fără rost şi a certurilor de cuvinte. (1 Timotei 6:3,4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)