“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Lepădarea de sine în planul lui Dumnezeu

Domnul la înfățișare a fost găsit ca un om. S-a smerit și S-a făcut ascultător până la moarte. El nu a făcut nimic de la el însuși. (Adevărat, adevărat vă spun, că, Fiul nu poate face nimic de la Sine; El nu face decât ce vede pe Tatăl făcând; şi tot ce face Tatăl, face şi Fiul întocmai. Ioan 5:19)

Din acest loc pornește și lucrarea lui Dumnezeu cu noi. El spune fiecărui om: Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea în fiecare zi, şi să Mă urmeze. (Luca 9:23).

De ce trebuie să ne lepădăm de noi înșine?

Domnul Isus ne spune: Iată, Eu stau la ușă și bat. Celui ce Îmi deschide sau celui ce se leapădă de sine la acela voi intra la El. Altfel nu intră la noi. El nu trebuie să locuiască împreună cu noi ca să ne vadă pe noi cum lucrăm fără El. Doamne, uite, să vezi tu cum știm să lucrăm noi fără tine. Și Tu stai și te uită la noi cum putem trăi și fără tine.

El nu a făcut așa. el a fost într-o dependență totală de Tatăl ceresc. Să ne gândim că vom fi mireasa Lui. Cum este soția față de soț? Ea este supusă în toate lucrurile.

Acesta este un lucru foarte greu de făcut. Să venim să învățam de la El. De-abia atunci găsim odihnă în sufletul nostru. Ce bine este să ne vorbească Domnul! El ne duce la ape de odihnă dacă venim la El și-L urmăm.


(Apoi a zis tuturor: „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea în fiecare zi, şi să Mă urmeze. Luca 9:23)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10:00 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII


Copyright ©  CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)