“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Învață-ne să ne rugăm…

Mulți dintre noi poate nu ne-am întrebat care este rolul rugăciunii în viața noastră. Sunt câteva întrebări pe care ar trebui să ni le punem: Cât timp se ruga Domnul Isus? Cum se ruga El? Era rugăciunea un mod de viață la Domnul Isus?

Ucenicii l-au rugat să îi învețe să se roage. Este nevoie să învățăm și noi?

Cum să ne rugăm, cât să ne rugăm? Ce înseamnă să stăruiești în rugăciune sau să te rogi necurmat? Sunt întrebări care ar trebui să și le pună orice om care crede că este născut din Dumnezeu.

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la rolul rugăciunii în procesul mântuirii, lucru nesocotit de cel mai mulți dintre noi.


(Vegheaţi şi rugaţi-vă, ca să nu cădeţi în ispită; duhul, în adevăr, este plin de râvnă, dar carnea este neputincioasă. Matei 26:41;  Rugaţi-vă neîncetat. 1 Tesaloniceni 5:17;  Bucuraţi-vă în nădejde. Fiţi răbdători în necaz. Stăruiţi în rugăciune. Romani 12:12)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10:00 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII


Copyright ©  CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)