“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

În vremurile din urmă oamenii vor fi iubitori de sine

Astăzi nu se mai poate vorbi despre Biserică, că este așa cum spune Sfânta Scriptură, un trup strâns legat, bine închegat, care își primește creșterea prin ceea ce dă fiecare încheietură. Iubirea de sine este păcatul cel mai neobservat și mai des întâlnit în majoritatea organizațiilor religioase.

De mult, lupul a răpit și a împrăștiat și acum oile sunt răspândite pe toți munții și sunt pradă fiarelor sălbatice. Astăzi ne gândim doar la noi înșine, fără să ne intereseze de celălalt de lângă noi, fără să conștientizăm că trăim în păcatul iubirii de sine.

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la aceste vremuri grele, care sunt zilele din urmă.


”Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. Căci oamenii vor fi iubitori de sine …iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu; având doar o formă de evlavie, dar tăgăduindu-i puterea. Depărtează-te de oamenii aceştia” (2 Timotei 3:1-5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10:00 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII


Copyright ©  CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)