“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Fă așa, și vei avea avea viață veșnică

Domnul Isus spune învățătorului Legii: ”Fă așa și vei avea avea viață veșnică” Ce trebuia să facă? Să-l iubească pe Dumnezeu din toată inima, din tot cugetul, cu toată inima… Să ne punem întrebarea: Ce ne poate determina să-L iubim pe Dumnezeu? Frica de iad să fie aceasta sau numai ce a făcut El pentru noi la cruce? Putem observa ușor că doar un singur lucru ne poate determina să-L iubim din toată inima și să ne dorim să fim ca El și acesta este frumusețea inimii lui Dumnezeu. Numai dacă El este pentru noi cel mai frumos, numai așa ne vom dori să fim ucenicii lui cu scopul este de a-l copia în toate lucrurile.

Domnul Isus spune foarte clar că nimeni nu poate veni la El dacă nu este atras de frumusețea lui Dumnezeu. (Nimeni nu poate veni la Mine, dacă nu-l atrage Tatăl. Ioan 6:44)

Doar când se trezește în noi iubirea față de Domnul Isus atunci intervine și Dumnezeu și face legământ cu noi. (Când am trecut Eu pe lângă tine, M-am uitat la tine, şi iată că îţi venise vremea, vremea dragostelor. Atunci am întins peste tine poala hainei Mele, ţi-am acoprit goliciunea, ţi-am jurat credinţă, am făcut legământ cu tine, zice Domnul Dumnezeu, şi ai fost a Mea! Ezechiel 16:8)

Frumusețea inimii Lui trebuie să fie așa de mare pentru noi cum a fost pentru David, încât să se nască dorința fierbinte de a-l iubi cum n-am mai iubit vreodată. Dacă facem așa Domnul Isus ne dă garanția vieții veșnice.

Noi nu putem să intrăm în Împărăția lui Dumnezeu fără să-L iubim din tot cugetul. Însă trebuie să înțelegem că nu putem putem să iubim pe cineva din toată inima noastră din tot sufletul nostru și din tot cugetul nostru, dacă nu suntem atrași de frumusețea Lui.

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la această învățătură a Domnului Isus, lucru necunoscut de cei mai mulți dintre noi.


”Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu toată puterea ta şi cu tot cugetul tău; şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi. Bine ai răspuns” i-a zis Isus ”fă aşa, şi vei avea viaţa veşnică.” ( Luca10:27)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)