“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Era mai bine pentru ei să nu fi cunoscut calea neprihănirii

Pentru mulți dintre noi nu este importantă neprihănirea care este în Împărăția lui Dumnezeu. Însă Dumnezeu a hotărât ca omul creat de El să locuiască împreună cu El în Împărăția Lui. Și în Împărăția Lui sunt multe lucruri, dar ele se reduc la două lucruri majore. Neprihănire și pace. Două lucruri care ne sunt cerute și nouă, oamenilor. Ca să intrăm în Împărăția lui Dumnezeu trebuie să iubim neprihănirea și pacea din Împărăția lui Dumnezeu, pentru că ne-a făcut după chipul și asemănarea Lui.

Ne cheamă și pe noi să umblăm pe calea neprihănirii. Toate căile lui sunt drepte. Cum mai putem să punem în loc de drepte? Sfinte, neprihănite… El este un Dumnezeu credincios și fără nedreptate.

Ne-a făcut după chipul și asemănarea Lui. Și acum El vrea să restaureze acest chip al lui Dumnezeu in noi și cine este în Hristos, e o făptură nouă și iubește neprihănirea și urăște nelegiuirea.


Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. (Matei 6:33); Căci Împărăţia lui Dumnezeu nu este mâncare şi băutură, ci neprihănire, pace şi bucurie în Duhul Sfânt. (Romani 14:17)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10:00 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII


Copyright ©  CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)