“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Dragostea nu caută folosul său…

Ce ne poate determina să ne dorim să avem această dragoste de sus, care nu caută folosul său? Putem observa ușor că doar un singur lucru ne poate determina, și acesta este dorința noastră de a trăi, cum a trăit El. Dragostea de sus ne arată frumusețea inimii lui Dumnezeu. Numai dacă El este pentru noi Cel mai frumos, numai așa ne vom dori să fim ucenicii lui cu scopul este de a-l copia, în a avea și noi această dragoste, care se dăruiește.

Dacă am fost chemați doar la credința pasivă în jertfa Lui ca să fim mântuiți prin har, pentru a nu ajunge în iad, fără să ni se arate frumusețea Domnului și să ni se spună că scopul Lui este să fim cum este El, nu o să ajungem să avem dragostea Lui, fiind singura care alungă frica.

Mulți dintre noi nu am înțeles prea bine, ce vrea să spună Scriptura când spune că dragostea nu caută folosul său. Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la dragostea de sus.


Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său. (1 Corinteni 13:4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)