“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Diferența între faptele noastre bune și faptele credinței

Poate fiecare dintre noi ne întrebăm care ar putea fi faptele bune pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru noi ca să umblăm în ele. Se rezumă aceste fapte doar la a da ceva unui cerșetor sau la a face vizită unui bolnav? De ce trebuie să ne dăm toată silința să unim cu credința noastră fapta? De ce credința fără fapte este moartă în ea însăși?

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la care sunt faptele bune (ale credinței) pregătite de Dumnezeu mai dinainte ca să umblăm în ele.


Tot aşa şi credinţa: dacă n-are fapte, este moartă în ea însăși. Tu crezi că Dumnezeu este unul, şi bine faci; dar şi dracii cred… şi se înfioară! Vrei, deci, să înţelegi, om nesocotit, că credinţa fără fapte este zădarnică? (Iacov 2:17,20)

… şi i s-a dat să se îmbrace cu in subţire, strălucitor, şi curat.” -(Inul subţire Sunt faptele neprihănite ale sfinţilor. (Apocalipsa 19:8)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)