“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Cine iubește pe mamă, pe tată… mai mult decât pe Mine, nu este vrednic de Mine

În relația noastră cu Domnul Isus, Scriptura ne vede în mai multe ipostaze. Suntem văzuți ca ucenici, ca robi, ca frați ai Domnului și ca logodnică a Lui. El este Stăpânul nostru, Învățătorul nostru, fratele nostru mai mare, dar este și Logodnicul nostru, și noi logodnica Lui!

Astăzi o să studiem Scriptura din perspectiva relației noastre de logodnă cu Domnul Isus.

Am auzit multe predici, ca și voi, și am auzit că s-au întors mulți oameni la Dumnezeu când li s-a predicat că dacă nu se pocăiesc vor merge în iad.

Unii dintre din ei s-au pocăit, și au crezut în jertfa Lui pentru a avea păcatele iertate. Mulți se gândesc azi: Să fiu eu pe ultimul loc și să se închidă ușa cu mine. Dar scopul lui Dumnezeu nu a fost ca să aibă un popor doar iertat de păcate. Chemarea noastră este mult mai înaltă, este să fim soția Mielului. Aceasta este chemarea noastră.

Nu suntem chemați să intrăm pe ultimul loc. Proiectul lui Dumnezeu a fost astfel conceput ca noi să fim mireasa Mielului.

Acesta este planul lui Dumnezeu. Și dacă noi nu ne încadrăm în planul lui Dumnezeu, dacă vrem să fim doar mântuiți, doar iertați de păcate, la sfârșitul vieții de pe pământ o să avem o mare surpriză.

El vrea să fim soția Fiului Său și lucrul acesta necesită o pregătire din partea noastră. Unii se gândesc doar la iertarea de păcate, și vor să fie undeva pe margine, și spun că a fi soția Mielului este prea mult pentru ei, dar acesta este statutul la care suntem chemați.

Ascultă acest mesaj care te poate aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la planul Său pentru tine.


”O, de-aș putea suferi puțintică nebunie din partea mea. Haide, suferiți-mă, că sunt gelos de voi cu o gelozie după voia lui Dumnezeu, pentru că v-am logodit cu un bărbat, ca să vă înfățișez înaintea lui Hristos ca pe o fecioară curată.” (2 Corinteni 11:1-2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10:00 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII


Copyright ©  CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)