“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Eu urăsc despărţirea în căsătorie, zice Domnul

Poate fiecare dintre noi ne întrebăm care sunt gândurile lui Dumnezeu cu privire la căsătorie. Îngăduie Dumnezeu divorțul și recăsătorirea? Cuvântul Scripturii ne spune că Dumnezeu urăște despărțirea în căsătorie ca de altfel și recăsătoria, pe care El o vede ca fiind preacurvie câtă vreme îi trăiește partenerul. (El le-a zis: „Oricine îşi lasă nevasta, şi ia pe alta de nevastă, preacurveşte faţă de ea; şi dacă o nevastă îşi lasă bărbatul, şi ia pe altul de bărbat, preacurveşte.” (Marcu 10:11-12)

Pot oamenii să facă păcate pe care Dumnezeu le urăște și să rămână nepedepsiți? (Căsătoria să fie ţinută în toată cinstea, şi patul să fie nespurcat, căci Dumnezeu va judeca pe curvari şi pe preacurvari. Evrei 13:4 )

Ce lucruri noi învață Domnul Isus, față de Moise? Ce lucruri au fost diferite în învățătura Domnului Isus; de ce ucenicii sau poticnit în vorbele Lui și au spus: ”Dacă astfel stă lucrul cu bărbatul şi nevasta lui, nu este de folos să se însoare.” Ce schimbări au fost aduse de Domnul Isus în relația de căsătorie, față de permisiunile lui Moise?

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la divorț și recăsătorire. Vei putea auzi prin intermediul acestui mesaj ce învăță Domnul Isus cu privire la acest subiect, lucruri necunoscute și neacceptate de cel mai mulți dintre noi.


El le-a zis: „Oricine îşi lasă nevasta, şi ia pe alta de nevastă, preacurveşte faţă de ea; şi dacă o nevastă îşi lasă bărbatul, şi ia pe altul de bărbat, preacurveşte.” (Marcu 10:11-12)

„Căci Eu urăsc despărţirea în căsătorie, zice Domnul, Dumnezeul lui Israel. De aceea, luaţi seama în mintea voastră, şi nu fiţi necredincioşi!”Maleahi 2:16)

Căci femeia măritată este legată prin Lege de bărbatul ei câtă vreme trăieşte el; dar dacă-i moare bărbatul, este dezlegată de legea bărbatului ei. Dacă deci, când îi trăieşte bărbatul, ea se mărită după altul, se va chema preacurvă; dar dacă-i moare bărbatul, este dezlegată de Lege, aşa că nu mai este preacurvă, dacă se mărită după altul. (Romani 7:2-3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)