“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Cum ajung la îndelungă răbdare

Avem o viață de ucenicie, intrăm într-o școală de ucenicie cu Domnul Isus, cu scopul să ajungem la desăvârșire. Ucenicul desăvârșit este ca învățătorul lui. Este foarte important ca să studiem Cuvântul lui Dumnezeu în felul acesta. Unul din lucrurile pe care trebuie să le învățăm este îndelunga răbdare. Să ne întrebăm fiecare: Ce învață Domnul Isus despre îndelunga răbdare? Cum a practicat Domnul Isus îndelunga răbdare? Pentru că El este Învățătorul nostru și în școala de ucenici ucenicul nu numai învață, ci și practică. Și privește cum practica învățătorul și învață să practice exact cum practică învățătorul. Să ne gândim fiecare unde găsim lucruri scrise despre răbdare, unde ne învață Domnul Isus despre răbdare. Și apoi să vedem ce învățături ne-a dat Domnul Isus ca să ajungem la îndelunga răbdare si cum trebuie să le practicăm. Si apoi vine partea practică. Dar dacă noi nu le știm, mai practicăm vreodată? Haideți să ne gândim cu mare atenție.

Ascultă acest mesaj care te va ajuta să înțelegi mai bine scopul lui Dumnezeu cu noi.


Să se trâmbițeze aducerea aminte de nemărginita Ta bunătate și să se laude dreptatea Ta. Domnul este milostiv și plin de îndurare, îndelung răbdător și plin de bunătate. Domnul este bun față de toți și îndurările Lui se întind peste toate lucrările Lui. (Psalmi 145:7-9)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10:00 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII


Copyright ©  CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)