“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Vegheați să nu fie între voi nimeni lumesc

Poate până azi nu ai avut, dealtfel ca mulți alții o înțelegere cu privire la curăția care trebuie sa fie în Biserica lui Hristos. Mulți cred că neghina (întunericul) poate locui împreună cu grâul (lumina) în Biserica lui Hristos. Însă cuvântul scripturii vorbește total diferit de această înțelegere eronată predicată astăzi de prorocii mincinoși.

”Deuteronom 23:14  Căci Domnul Dumnezeul tău, merge în mijlocul taberei tale, ca să te ocrotească şi să-ţi dea în mână pe vrăjmaşii tăi dinaintea ta; tabăra ta va trebui, deci, să fie Sfântă, pentru ca Domnul să nu vadă la tine nimic necurat, şi să nu Se abată de la tine.

Biserica este unul dintre cele mai însemnate lucruri în ochii lui Dumnezeu. Domnul Isus și-a dat viața pentru Biserică, ca s-o curățească și s-o prezinte înaintea lui Dumnezeu fără pată. Dacă suntem ușuratici și credem această minciună că păcatul poate fi tolerat în adunarea lui Hristos suntem departe de lucrarea lui Dumnezeu.

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la ”Biserica” ca Templu al lui Dumnezeu și rolul nostru în zidirea acestuia, lucru nesocotit de cel mai mulți dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10:00 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII


Vizionări pagini site

hit counter

Copyright ©  CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)