“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Ce ne poate despărți de Dumnezeu…

Să ne punem întrebarea: Câți dintre noi ne-am gândit la faptul că una din trăsăturile de caracter ale lui Dumnezeu este credincioșia? (Domnul a trecut pe dinaintea lui şi a strigat: „Domnul, Dumnezeu este un Dumnezeu plin de îndurare şi milostiv, încet la mânie, plin de bunătate şi credincioşie. Exod 34:6)

Cuvântul Scripturii îl descrie pe Domnul Isus, că la rândul Lui a fost credincios, fiind într-o dependență totală de Tatăl ceresc. A fost credincios în toate lucrurile. (De aceea, fraţi sfinţi, care aveţi parte de chemarea cerească, aţintiţi-vă privirile la Apostolul şi Marele Preot al mărturisirii noastre, adică Isus, care a fost credincios Celui ce L-a rânduit. Evrei 3:1)

Câți dintre noi trăiesc așa sau măcar își doresc să trăiască așa? Ce ne poate despărți de Dumnezeu? Este o întrebare care ar trebui să ne dea de gândit. (Luaţi seama, deci, fraţilor, ca nici unul dintre voi să n-aibă o inimă rea şi necredincioasă, care să vă despartă de Dumnezeul cel viu. Evrei 3:12)

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la credincioșie, care o trăsătură de caracter a Domnului ca de altfel și o roadă a Duhului Sfânt, pe care trebuie să ne-o însușim fiecare, lucru care nesocotit de cel mai mulți dintre noi.


(Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia, blândeţa, înfrînarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege. Galateni 5:22-23; Dar cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli, şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul, care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua.”Apocalipsa 21:8)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Vizionări pagini site

hit counter

Copyright © 2024 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)