“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

A venit nunta Mielului; soţia Lui s-a pregătit,

Cuvântul Domnului vorbește deseori despre faptul că Domnul Isus va fi Mirele nostru și că noi vom fi soția Lui și aceasta ne arată clar că relația noastră cu Domnul trebuie să fie o relație de admirație și iubire. (Să ne bucurăm, să ne veselim, şi să-I dăm slavă! Căci a venit nunta Mielului; soţia Lui s-a pregătit. Apocalipsa 19:7)

Această iubire este reciprocă, ea este și din partea Domnului. El mă iubește și stă și așteaptă ca să se trezească și în mine această iubire față de El, moment în care va face un legământ de iubire cu mine.  (Când am trecut Eu pe lângă tine, M-am uitat la tine, şi iată că îţi venise vremea, vremea iubirii. Atunci am întins peste tine poala hainei Mele, ţi-am acoperit goliciunea, ţi-am jurat credinţă, am făcut legământ cu tine, zice Domnul Dumnezeu, şi ai fost a Mea! Ezechiel 16:8; Aşa vorbeşte Domnul: …Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi păstrez bunătatea Mea!! Ieremia 31:3)

Noi nu putem să intrăm în Împărăția lui Dumnezeu fără să-L iubim din tot cugetul. Însă trebuie să înțelegem că nu putem putem să iubim pe cineva din toată inima noastră din tot sufletul nostru și din tot cugetul nostru, dacă nu suntem atrași de frumusețea Lui.

Ascultă acest mesaj care te va aduce mai aproape de adevărul lui Dumnezeu cu privire la această învățătură a Domnului Isus, lucru necunoscut de cei mai mulți dintre noi.


”Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu toată puterea ta şi cu tot cugetul tău; şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi. Bine ai răspuns” i-a zis Isus ”fă aşa, şi vei avea viaţa veşnică.” ( Luca10:27)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10:00 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII


Vizionări pagini site

hit counter

Copyright ©  CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)