“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Lucrarea neprihănirii va fi pacea, roada neprihănirii odihna pe vecie

Noi vrem să intrăm în Împărăția lui Dumnezeu și este bine. Dar în Împărăția lui Dumnezeu se găsește odihna lui Dumnezeu. Aceasta este oferta lui Dumnezeu. Dar mulți nu vor să caute odihna pe care ne-o oferă El? Oamenii vor o altă odihnă pe care le-o dă viața trăită după mersul lumii. Ei stau la televizor, stau pe internet, pe Facebook, pe YouTube și pe alte lucruri. De ce?

Pentru că nu caută odihna care ne-o poate da Domnul Isus, nu au odihna aceasta, și sufletul lor este tot timpul în căutare. Duhul necurat a căutat odihnă și nu a găsit-o. Și ce a făcut? S-a întors înapoi si a mai luat cu el alte 7 duhuri și starea omului s-a făcut mai rea pentru că nu a pus nimic în loc.

Într-un fel sau altul toți căutăm odihna. De aceea ne luăm concediul de odihnă, ca să ne odihnim. Și duhul necurat a căutat odihna și n-a găsit-o. Cum o căuta el nu putea s-o găsească pentru că numai Dumnezeu poate da odihnă și Domnul Isus este Cel care ne oferă această odihnă, dar doar dacă urmăm regulile Lui.

El ne propune: Veniți și învățați de la Mine și veți găsi astfel odihnă pentru sufletul vostru. Cine o caută după cerințele Lui o va găsi.


”Și nouă ni s-a adus o veste bună ca și lor, dar lor cuvântul care le-a fost propovăduit nu le-a ajutat la nimic, pentru că n-a găsit credință la cei ce l-au auzit. Pe când noi, fiindcă am crezut, intrăm în odihna despre care a vorbit El când a zis: Am jurat în mânia Mea că nu vor intra în odihna Mea.” (Evrei 4:7)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10:00 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII


Copyright ©  CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)