“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Împărăția lui Dumnezeu este în primul rând o Împărăție spirituală fiind descrisă de Sfânta Scriptură ca un loc al neprihănirii, al păcii și al dragostei, fiind opusul Împărăției întunericului. (Căci Împărăţia lui Dumnezeu nu este mâncare şi băutură, ci neprihănire, pace şi bucurie în Duhul Sfânt. Romani 14:17)

Așa cum este Împărăția, tot așa sunt și cei ce-i aparțin. Dacă o să cercetăm Scriptura, o să descoperim că trăsăturile care definesc Împărăția de sus sunt și trăsăturile care-i definesc atât pe cetățenii ei, cât și pe Dumnezeu.

Scriptura îl mai descrie pe Dumnezeu ca fiind: Domn al neprihănirii, Domn al păcii și al dragostei. (El este drept şi curat. Deuteronom 32:4; Este întâi Împărat al neprihănirii apoi Împărat al păcii Evrei 7:1, 2; Dumnezeu este dragoste. 1 Ioan 4:16)

Datorită căderii lui Adam, omul prin nașterea naturală, se naște mort spiritual și nu are drept de cetățenie în această Împărăție. (Aduceţi-vă aminte că în vremea aceea eraţi fără Hristos, fără drept de cetăţenie… fără nădejde. Efeseni 2:12)

Ca să devină posibilă răscumpărarea noastră, cât și iertarea păcatelor, Domnul Isus a plătit acest preț prin moartea Lui. A murit ca noi să putem începe o viață nouă. (El ne-a izbăvit de sub puterea întunericului, şi ne-a strămutat în Împărăţia Fiului dragostei Lui, în care avem răscumpărarea, prin sângele Lui, iertarea păcatelor. Coloseni 1:13, 14) Această Împărăție a lui Dumnezeu care a coborât din cer, o putem privi ilustrativ ca fiind un teritoriu/o ambasadă în care guvernează legile de sus.

Domnul Isus a fost trimis ca ambasador al acestei Împărății, cu misiunea să aducă acest „Teritoriu Sfânt” în inimile noastre. El se află la intrarea/Ușa acestei ambasade vestind oamenilor lucrurile/legile care guvernează în Ea. (Trebuie să vestesc Evanghelia Împărăţiei lui Dumnezeu şi în alte cetăţi. Luca 4:43)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici

Adresa

Ghencea, sector 5, București

Telefon

0753 242 542

Despre CuvântCurat.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Program adunare:
Duminica: ora 10 și 18:30, Miercuri: ora 18:30

DĂ CLICK ȘI POȚI ASCULTA LIVE PROGRAMUL ADUNĂRII

Dacă nu ai internet poți asculta la TELEFON astfel:

formează 031 227 75 68  și când auzi o voce tastează codul 831 453 987# și vei intra în audiție.

Copyright © 2022 CuvântCurat.ro – toate drepturile rezervate

Disponibil și în / Also accessible in:

Engleză (English)      Spaniolă (Español)      Franceză (Français)      Portugheză (Português)       Germană (Deutsch)       Italiană (Italiano) 
Poloneză (Polski)      Maghiară (Magyar)